Dvojka.sk

  • Zväčšiť veľkosť fontu
  • Štandartná veľkosť fontu
  • Zmenšiť veľkosť fontu
Info o ZŠ Stručné informácie o stránkach
Stručné informácie o našich stránkach

Viete, že: O kontaktnom formulári

E-mail Vytlačiť

Viete, že na kontakt s vedením školy ale i s iným zamestnancom školy môžete použiť okrem e-mailu aj kontaktný formulár? Správu prostredníctvom kontaktného formulára môžete odoslať priamo z prostredia našich stránok. Kópiu vašej správy si môžete nechať zaslať na váš e-mail. Kontaktný formulár zobrazíte v dolnom menu našich stránok kliknutím na položku Kontaktný formulár

 

Viete, že: Mapa stránok

E-mail Vytlačiť

Viete, že k orientácii na našich stránkach môžete použiť mapu stránok? Mapa stránok zobrazuje prehľadne názvy všetkých položiek a ich podpoložiek všetkých troch menu - horného (hlavného), ľavého i dolného. Zobrazíte ju kliknutím na položku Mapa stránok v dolnom menu našich stránok.

 

Viete, že: O mailing liste

E-mail Vytlačiť

Viete, že máte možnosť odoberať novinky z našich stránok e-mailom? Po jednoduchej registrácii budete o novinkách informovaní v pravidelných intervaloch e-mailom, ktorého vzor si môžete pozrieť tu. Informačný e-mail je zaregistrovaným užívateľom zaslaný len v tom prípade, ak v danom období na našich stránkach pribudne alebo je aktualizovaný článok. Je to teda vhodná možnosť, ako sa dozvedieť napr. o novom článku aj keď sa neobjaví na titulnej strane alebo o zmene v oznamoch jednotlivých tried.

 

Viete, že: Všetky články

E-mail Vytlačiť

Viete, že všetky informačné krátke články, ktoré čítate na tomto mieste (vrátane tohto) nájdete na jednom mieste? Nachádzajú sa v položke horného menu Info o ZŠ - Stručné informácie o stránkach, prípadne stačí kliknúť sem...

 

Viete, že: O RSS kanáloch

E-mail Vytlačiť

Viete, že môžete vybraný obsah našich stránok odoberať pomocou RSS kanálov? Takto možno odoberať napríklad našu úvodnú stránku, oznamy tried, články školskej jedálne... Na stránke sa nachádza v pravom dolnom rohu ikona s názvom RSS. Stačí na ňu kliknúť a nastaviť možnosť odoberania. U niektorých prehliadačov však treba najprv nainštalovať príslušné rozšírenie. Na inštaláciu rozšírenia pre odber RSS v Google Chrome treba postupovať nasledovne: voľba Nástroje> Rozšírenia > Viac rozšírení> Rozšírenia >od spoločnosti Google>Rozšírenie odber RSS.

 

Viete, že: Komentáre k článkom

E-mail Vytlačiť

Viete, že k vybraným článkom môžete napísať svoj vlastný komentár? Podmienkou však je registrácia na našich stránkach. Žiadosť o registráciu stačí zaslať e-mailom na adresu webmaster[zavináč]dvojka[bodka]sk alebo o registráciu požiadať uč. Poláka. Viac informácií sa dozviete v článku Komentáre k článkom tu.

 

Viete, že: O web adresách

E-mail Vytlačiť

Viete, že adresu našich stránok "http://www.dvojka.sk" môžete do prehliadača zadať i stručnejšie? Do riadku s adresou stačí napísať len "dvojka.sk" (bez úvodzoviek). Podobne, adresa fotogalérie je "galeria.dvojka.sk" a adresa privátnych stánok "zs.dvojka.sk". Adresa s kurzom Moodle je "dvojka.sk/moodle".

 

Viete, že: Hľadanie na stránkach a zmena písma

E-mail Vytlačiť

Viete, že môžete na stránkach hľadať textový výraz či zmeniť veľkosť písma? Obe funkcie nájdete v pravom hornom rohu stránok. Klikaním na A+ (A-) meníte veľkosť písma stránok, kliknutím na A sa zmení veľkosť na predvolenú. Napísaním textu do políčka s názvom "hľadať..." a potvrdením klávesom Enter môžete prehľadať všetky články stránok. Články obsahujúce zadaný text sa zobrazia.

 

Viete, že: O tlačidlách v záhlaví článku

E-mail Vytlačiť

Viete, že môžete využiť tlačidlá v záhlaví každého článku na jeho vytlačenie na tlačiarni a na zaslanie odkazu priateľovi? Tlačidlo tlačiarne  umožňuje článok priamo vytlačiť. Tlačidlom - obálkou  - môžete zaslať priateľovi na jeho e-mail odkaz na čítaný článok.

 

Viete, že: O fotogalérii

E-mail Vytlačiť

Viete, že súčasťou našich stránok je i fotogaléria, kde môže pridať fotografie každý žiak i učiteľ školy? Jedinou podmienkou je požiadať o pridelenie užívateľského mena a hesla. Registrácia vám tiež umožní komentovať zobrazené fotografie a vidieť komentáre ostatných. Adresa fotogalérie je www.galeria.dvojka.sk, môžte využiť i odkazy z našich stránok. Viac informácií sa dozviete v článku Osobné fotogalérie tu.

 

Fotogaléria školy

Reklamný panel

Aktuálne odkazy

Zoznam stredných škôl
Vyber si strednú školu
Ako na strednú školu
Informácie o možnostiach štúdia