Dvojka.sk

  • Zväčšiť veľkosť fontu
  • Štandartná veľkosť fontu
  • Zmenšiť veľkosť fontu

Okresné kolo chemickej olympiády 2008/2009

E-mail Vytlačiť

Dňa 19. marca sa v chemickej učebni našej školy už tradične konalo okresné kolo chemickej olympiády. Z okresu Senica sa jej zúčastnilo 8 žiakov, z okresu Skalica 5 žiakov. Po úvodnom príhovore riaditeľa školy PaedDr. Krzysztofa Siwieca a Mgr. Evy Valachovičovej z krajského školského úradu, žiaci preukazovali svoje vedomosti a zručnosti najskôr v teoretickej časti a po nej i v praktickej časti.

Porota, v zložení Mgr. Elena Hébortová (predseda), Mgr. Eva Chrenková, Mgr. Ľubica Hodáňová a Mgr. Elena Trajlínková rozhodla o poradí žiakov z okresu Senica takto:

1. Stanislava Lisická, ZŠ Senica, Komenského ul.
2. Pavol Fuksa, ZŠ Senica, Komenského ul.
3. Angela Antálková, ZŠ Kúty

Prví traja boli súčasne i úspešní riešitelia a postupujú do krajského kola. Žiakom blahoželáme a želáme v ďalšom kole veľa úspechov.

 

Fotogaléria školy

Reklamný panel

Aktuálne odkazy

Zoznam stredných škôl
Vyber si strednú školu
Ako na strednú školu
Informácie o možnostiach štúdia

Viete, že máte možnosť odoberať novinky z našich stránok e-mailom? Po jednoduchej registrácii budete o novinkách informovaní v pravidelných intervaloch e-mailom, ktorého vzor si môžete pozrieť tu. Informačný e-mail je zaregistrovaným užívateľom zaslaný len v tom prípade, ak v danom období na našich stránkach pribudne alebo je aktualizovaný článok. Je to teda vhodná možnosť, ako sa dozvedieť napr. o novom článku aj keď sa neobjaví na titulnej strane alebo o zmene v oznamoch jednotlivých tried.