Dvojka.sk

  • Zväčšiť veľkosť fontu
  • Štandartná veľkosť fontu
  • Zmenšiť veľkosť fontu

Imatrikulácia prvákov 2011

E-mail Vytlačiť

imatrikulácieV piatok 18. novembra 2011 sa vo vyzdobenej telocvični II. ZŠ v Senici konala imatrikulácia najmenších žiakov školy – prváčikov. Celá slávnosť začala príchodom prvákov s deviatakmi do telocvične. Potom prišlo na rad preverovanie ich vedomostí a zručností.

Úlohou žiakov bolo hľadať písmenká, poznať čísla, zvieratká a rastlinky, nakresliť obrázky a ukázať svoju pohybovú zdatnosť. Po splnení každej úlohy dostali na imatrikulačnú listinu pečiatku.

Súčasťou plnenia úloh bolo i vystúpenie prváckych tried s krátkym programom. Po ich úspešnom absolvovaní mohli byť oficiálne prijatí do veľkej rodiny žiakov našej školy. Spoločne pod vedením členky školského parlamentu zložili slávnostný sľub prváka. Potom všetkých prvákov "pasoval" pán riaditeľ PaedDr. K. Siwiec za žiakov našej školy. Vstup do cechu žiakov "Dvojky" spečatili odtlačkom svojho prstu na diplom a dostali medailu so školským logom. Slávnostný program spestrili starší žiaci so svojim vystúpením. Potlesk žiakov, rodičov, starých rodičov a detí svedčili o našej ďalšej vydarenej akcii. 

 

Fotogaléria školy

Reklamný panel

Aktuálne odkazy

Zoznam stredných škôl
Vyber si strednú školu
Ako na strednú školu
Informácie o možnostiach štúdia